maandag 23 oktober 2017

Ten cate kunstgras

TenCate Grass is wereldwijd toonaangevend in de ontwikkeling van kunstgras vezels en het ontwerpen van kunstgras systemen voor sport zowel voor . TenCate Grass heeft een uitgebreid assortiment kunstgras vezels en backing voor particuliere en commerciële landschapsinrichtingen zoals tuinen.

TenCate ontwerpt hun producten nauwgezet met het oog op veiligheid en. Genemuiden -TenCate, marktleider op het gebied van kunstgras vezels en tapijtbacking voor sportvelden en landscaping, vergroot haar aandeel in GreenFields . Topkwaliteit kunstgras voor tuin, balkon, speeltuin en en openbaar groen. Als het woord kunstgras valt denkt u aan TenCate.


Dat is heel simpel, als eerste fabricant in Nederland waren zij hiermee actief.

Gratis, lijmband + vastzethaken, bij aankoop van kunstgras ! Ooit wel eens gedacht aan een stukje kunstgras in uw tuin? Het RIVM heeft gefaald bij het onderzoek naar de gezondheidsrisico's van de rubberen korrels op kunstgrasvelden. TenCate ontwikkelt en produceert kunstgrasvezels en componenten. Ze ontwerpen ook kunstgrassystemen . ENSCHEDE - Koninklijke Ten Cate N. ELITE TEN CATE Jardina is een sterk en natuurlijk ogend kunstgras van TEN CATE met een middel en hoge kunstgrasvezel van +- mm.


TenCate zegt dat er veel vraag is naar geweven kunstgras, dat onder meer wordt gebruikt voor sportvelden en recreatieterreinen. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de verkoop van Tencate kunstgras. Al het gras dat wij u aanbieden is Tencate kunstgras. Voor Ten Cate, fabrikant van hoogwaardige vezels en weefsels, reden om de activiteiten rond kunstgras uit te breiden.


Eredivise-club Heracles heeft al kunstgras en ook de rest van de wereld. Kunstgrasproducent Ten Cate uit Almelo verwacht een jaarlijkse omzetgroei van 10 . Koninklijke TenCate ziet grote kansen voor twee nieuwe types kunstgras. Daarmee moet de omzetstijging van procent op kunstgras over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts