dinsdag 10 oktober 2017

Craft zero extreme

Het Craft Zero Extreme thermoshirt voor heren is de ideale basis outfit. Het thermo ondergoed houdt u uw lichaam warm en voert het transpiratievocht af. Dit Be Active Zero Extreme dames thermoshirt van Craft met lange mouwen is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Het Craft Active Extreme thermoshirt met lange mouwen en korte kraag voor heren is speciaal ontworpen om het lichaam langer droog en fris te houden, zelfs . We begrijpen de verwarring, want aan de buitenkant ziet het thermo ondergoed van Craft er precies hetzelfde uit.


Het merk Craft is toonaangevend als het gaat om onderkleding in zowel kwaliteit als ontwikkeling. Tijdens het sporten is het van belang om het lichaam optimaal .

Craft Active Extreme Windstopper Long Sleeve heren 194612. Craft pro zero extreme underpant dames zwart. Craft Zero Extreme WOMEN crewneck. Craft Zero Extreme WOMEN crewneck Bekijk groter.


Deze Craft Extreme Pant is geschikt om te dragen bij lichamelijke inspanningen. Deze broek hoort bij de Active Extreme Lijn van Craft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts