maandag 16 oktober 2017

Korte badjas met rits

Ideaal als sauna badjas of als zomer badjas: deze trendy korte badjas met rits. Badjassen gezien bij WK in Lingerie! De badjas met rits is verkrijgbaar in leuke kleuren en prints.

Badjas met rits - Deze korte badjassen zijn leverbaar in verschillende kleuren en prints. We hebben op het moment slechts korte badjassen met rits leverbaar. Dit omdat zitten met een volledig dichtgeritste badjas niet heel makkelijk is.


Badjassen met rits zijn erg praktisch om te dragen.

Je kunt je vrij bewegen zonder dat je badjas open valt, ze zijn er in de zomer en winter variant. Bekijk de grote, trendy collectie Korte badjassen online met goedkope. Dames badjassen van verschillende merken, waaronder Rits Royal, Arte Pura, Room.


Badjas Taubert Wellnes badstof met capuchon kort model kleur navy. Badjas kin badjassen, Badjas heren, Handdoek, ochtendjas dames, badlakens, . Een lange dames badjas die volledig is dichtgeritst is niet erg comfortabel, vandaar dat het assortiment dames badjassen met rits alleen korte dames badjassen . Bestel Dames Badjassen nu in de CA Online Shop – Snelle levering - Altijd gratis retourneren! De voordelige korte badjassen zijn ideaal voor in de sauna of het wellnesscentrum.


Sommige badjassen hebben zelfs een rits of trekkoord.

Damesbadjas met ritssluiting, luxe kraag en koord in de taille. Van superzachte microfaser, elegant kort model, in maat 42. Heerlijk comfortabele badjassen met rits en capuchon.


Deze korte badjas is gemaakt van stretch badstof. Eigenschappen: Kwaliteit: katoen, polyester. Shop online voor Korte badjas uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Badjas met rits aqua rood Ref : 2159.


Oliver Badstof Korte Badjas met L. Cawö Badstof Korte Dames Badjas met Rits 3713-silber L. Oliver is een stijlvol Duits fashion label opgericht in 1975. Dit merk staat bekend om de trendy kleding en accessoires met uiteenlopende stijlen. Practische badjas met korte mouw en rits in turquoise.


Leuke korte badstof badjas van Esprit met capuchon gemaakt van 1 katoen. Mooie badjas met rits en van Vandyck. Bij Hunkemöller shop je fijne badjassen en kimono's.


Er is veel keuze uit verschillende stoffen en modellen. Kies een warme zachte badjas of ga voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts