woensdag 25 oktober 2017

Borstlift litteken

Bij de standaardtechniek voor een borstlift ontstaat er een ankervormig litteken. Wanneer u een goede kandidaat bent voor een gemodificeerde techniek zal de . Resultaat na het liften van beide borsten + inbrengen van borstimplantaten.

Na maanden zijn de littekens minder zichtbaar. Borstlifting met implantaat - voor . Een borstlift geeft uw borsten hun vorm en stevigheid terug. Bij een Benelli borstlift is het niet nodig verticale en horizontale littekens te plaatsen die van de .

Een borstlift laat meer littekens na dan een 'gewone' borstvergroting. Wanneer een borstlift gecombineerd wordt met het plaatsen van implantaten, zal de . De littekens zijn aanvankelijk rood. Geleidelijk aan vervagen en vervlakken ze echter. Om de genezing na de borstlift te bevorderen kunnen de littekens na een . Door zwangerschap, gewichtsverlies en het natuurlijke verouderingsproces kunnen borsten verslappen of gaan hangen. Wie komt voor een borstlift operatie in aanmerking?


Merk dat veel mensen toch ''huiverig'' zijn voor een borstlift door de littekens. Ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Benieuwd naar de littekens op een donkere huid en. Littekencorrectie na borstlift met protheseberichtenokt 2014Litteken linker borst normaal? Een borstlift is een chirurgische ingreep waarbij in eerste instantie de vorm en in. Een litteken alleen rond de tepelhof; Alleen mogelijk bij een kleine lift van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts