donderdag 19 oktober 2017

Bas blekkingh

Bas Blekkingh is de eigenaar van Authentiek Leiderschap. Zijn missie op deze aardbol: 'Verborgen authentiek potentieel ontsluiten. Onze coaches ontsluiten en verbinden de verborgen authentieke kracht van mensen, teams en organisaties met korte impactvolle interventies. Het schillenmodel van Authentiek Leiderschap werd door Bas Blekkingh ontwikkeld en is een in de praktijk getoetst model.


Het gaat er vanuit dat elk mens uit . Bekijk het professionele profiel van Bas Blekkingh op LinkedIn. LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld en stelt professionals als Bas Blekkingh in .

Authentiek leiderschap' door Bas Blekkingh - Onze prijs: €3- Vandaag voor 23:uur bestel morgen in huis. Bas Blekkingh is oprichter van Authentiek Leiderschap BV en parttime docent 'Authentiek leiderschap' aan Nyenrode Business Universiteit. Ik heb een afspraak met Bas Blekkingh, oprichter en mede-eigenaar van Authentiek. Ik ben nieuwsgierig naar zijn verhaal over leiderschap. Je bent succesvol leider, hebt veel eindverantwoordelijkheden en je oefent je functie al jaren met veel plezier uit.


Bas Blekkingh is de grondlegger van Authentiek Leiderschap. Hij sloot na de workshopronde het congres af met een levendige lezing over . Volgens Bas Blekking gaat het bij authentiek leiderschap om het zien van jezelf vanuit de zeven schillen - gebaseerd op de logische .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts