dinsdag 17 oktober 2017

Sloggi basic bh

Hoogwaardige katoenen BH zonder beugel en niet voorgevormd. Tijdloos: diverse modellen met een perfecte pasvorm en uiterst . De beha is gemaakt van zacht en elastisch katoen dat een perfecte pasvorm geeft.

De schouderbandje van de bh zijn . Sloggi bh zonder beugel met gladde cups. Het model is van elastisch katoen. Blijft ook na veel wassen perfect in vorm.

BH zonder beugel en zonder vulling. Gemaakt van hoogwaardige katoen met Lycra. Een perfecte pasvorm voor ieder figuur. Deze BH is zonder beugel en zodoende zeer comfortabel voor personen . Ben je op zoek naar een goede Sloggi BH of Beha?


Bent u op zoek naar Sloggi Basic ondergoed? Sloggi Basic collectie zeer voordelig! Het buitengewone draagcomfort van de Sloggi bh top maakt dat deze onmisbaar is in uw lingerie lade. Gemaakt van het zachtste katoen in combinatie met .

Sloggi Basic BH N; Basic BH zonder beugel; Niet voorgevormd; Gemaakt van elastisch katoen; Deze BH heeft een tijdloze look en kan elke dag gedragen . Een bijzonder comfortabele BH met steuncups van SLOGGI, zonder beugels. De licht gevoerde cups in comfortabele basic belijning zorgen voor een mooi . De Bh zonder beugel Sloggi basic N is een zeer elegant maar vooral ook comfortabele bh. Dat komt namelijk omdat deze bh zacht, elastische katoen heeft dat . Soepele bh zonder beugel en niet voorgevormd met een perfecte pasvorm . Sloggi Men Basic Maxi (2-pack), wit.


Sloggi basic maxi senioren dames slip Huidskleur. Shop online voor Sloggi Bh uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op. Sloggi Basic BH Katoenen BH van sloggi zonder beugel en niet voorgevormd. Diverse modellen met een perfecte pasvorm en uiterst comfortabel dankzij de . Sloggi bh´s voor dames in meerdere maten en kleuren.


Bestel u Sloggi dames basic n bh in de kleur wit. Sloggi - WOW COMFORT - Push-up BH - rose tendre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts