woensdag 11 oktober 2017

Bh cup a

Speciaal voor de kleine bh maten cup AAA, cup AA en cup A. Exlusieve merken als Lula Lu, The Little Bra Company en Voda . BH's zijn er in vele modellen en kleuren.

Naast het eigen merk Livera kun je bij ons ook terecht . Uitgebreide selectie kleine bh's vanaf cupmaat AAA tm B van internationale lingerie merken. Welke type kleine beha je ook zoekt, je zult het hier vinden. PrimaDonna By Night Stardust Voorgevormde BH Bleu Bijou.

Freya Muse Voorgevormde BH met Spacer Cups Dove . Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. De Fabulous Full Cup is een verleidelijke niet voorgevormde bh met beugel. Deze full cup bh geeft volledige bedekking en ondersteuning.


De push up bh's zijn altijd on trend. Ga voor de maximizer push up bh, die geeft je cupmaten erbij! Ook meiden met een kleine cupmaat willen graag een mooie beha, en dat is - net als bij grote cupmaten - nog best lastig.


Een bijzondere bh die toegevoegd is aan onze collectie is de Active Push Up. BH zonder beugel met een kleine zachte vulling voor de kleine cupmaat.

Het is echt een fabeltje dat voor relatief kleine borsten (cup AA, A of B) de noodzaak van een sport bh kleiner is. Kleine borsten ondergaan ook de schokken van . Onzichtbare Siliconen push Up plak S. Siliconen BH, of Plak BH, met zelfklevende cup en voorsluiting, voor mooie decolleté en push-up. Beugel-bh-hemdje Simone wit - Cup B. Beugel-bh Miss Mary champagne - Cup C. Gevoerde beha van katoen zonder beugels, cup A. Een prachtig uitgevoerde naadloze bh, die ook geschikt is voor. Eindelijk een echt mooie bh die geschikt is voor dames met een.


Feel fabulous in deze classy bandeau beha van After Eden. Over de voorgevormde beugelbeha zit een kanten band welke een elegante . Je kunt dan het best kiezen voor een BH met een “diepe cup” zoals de cups met deelcupnaden, hierdoor wordt je borst gevormd naar het diepste punt van de . Geloof het of niet, maar meer dan van de vrouwen draagt een bh in de verkeerde maat. Bij de meesten is de omvang te wijd en de cupmaat te klein Hoewel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts