donderdag 26 oktober 2017

Badjas pastunette

Pyjama-webshop verzendt uw aankopen gratis en kunt u binnen Nederland ook gratis omruilen. Een donker grijze katoenen badjas van Pastunette. De badjas heeft een lange brede kraag en zakken.

De donker grijze badjas valt over de knie. Pastunette het merk voor mooie badjassen en uitstekende kwaliteit. Ruime keuze in kleuren en modellen voor hem en voor haar.


Night- en Homewear - Dames - Pastunette Bestel voordelig uw Night- en Homewear.

Roze dames overslag badjas van badstof, perfect na een douche. Iedereen heeft een goede badjas of ochtendmantel nodig. Pastunette en Rebelle zijn goede kwaliteit homewear merken en ook de badjassen en ochtendjassen . Straalt u binnenkort in deze luxe badjas van Pastunette? Binnen een handomdraai allemaal te regelen bij badjas. Cocodream fleece badjas, met steekzakken voor maar 27.


Dames badjas van het merk Pastunette, buitenkant micro, binnenkant badstof gevoerd. Dit is een ideale combinatie, micro draagt ligt en lekker warm en de . Een luxe kamerjas van hoogwaardige velours katoenen kwaliteit.

Deze zwarte badjas is afgewerkt met een tijgerprint ceintuur, sjaalkraag en manchette. Pastunette Ochtendjas 7051-325-0-1Dit en meer uit de nieuwe collectie van Pastunette. De badjassen zijn er in verschillende maten, kleuren en stijlen.


Zoek je Pastunette Pastunette Badjas Dames 7099-370-9? Dan ben je bij ons in de juiste webshop! Neem een kijkje in ons online Pastunette assortiment. Uitgebreide omschrijving; Maattabel; Reviews (0); Verzenden; Ruilen Retour; Betalen.


Ochtendjas Pastunette dames badjas. Pastunette dames badjas lavendel Een zeer mooie en warme badjas van het merk Pastunette. De badjas is voorzien van een sjaalkraag en heeft aan de . Pastunette dames badjas vindt u ook in de online shop van Berden! Snelle levering, uitstekende service en bovendien voordelig!


Wilt u Pastunette badjas blauw (7061-352-9-548) kopen? Voor 15:bestel volgende werkdag in huis √ Scherpe Prijzen √ Deskundig advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts