dinsdag 11 augustus 2015

Rosa faia

Bij Farfallina bestel je eenvoudig online Rosa Faia lingerie. Ruime collectie en gratis verzenden. Comfortabele beugel-bh van Anita met dubbel voorgevormde cups die de buste een natuurlijke vorm geven.

De brede, achter verstelbare bandjes ontlasten de . Bh uit de serie Twin van ROSA FAIA. Met dubbel voorgevormde cups die zorgen voor een natuurlijke buste. ROSA FAIA LINGERIE - Big Beautiful Underwear - Enschede - Lingeriezaak voor speciale en bijzondere maten.

Zeker als je een grotere cupmaat nodig hebt is dit jonge zusje van lingeriemerk Anita er zeker eentje om naar uit . DE ROSA FAIA FLEUR BH IN HET KORT. Model met discreet-opvallende details: onopvallend van voren, maar onverwacht sexy van opzij gezien; Beugelvrij, . Voor al uw lingerie badkleding en herenondermode. Ben je op zoek naar Rosa Faia Lingerie! Neem dan eens een kijkje op Grote-Cupmaten. Snel en gratis thuisbezorgd via de brievenbus.


Deze Rosa Faia Twin Art BH 56is een BH met beugel en is gemaakt van een zachte en ademende microvezel.

De Rosa Faia 54Twin BH sluit door het licht elastische materiaal in de cups altijd mooi aan. Brede schouderbandjes zorgen voor veel comfort. Tankini van Rosa Faia: polyamide, Elastan.


Flatteus multi-talent om mee te variëren. De top kan met de brede bandjes tot haltermodel gestrikt worden. De naam ROSA FAIA staat voor jonge lingerie, uitstekend geschikt voor de grotere cupmaat. Alle modellen overtuigen door perfecte pasvorm en hoogste . Anita ROSA FAIA badmode, dat is de jonge badmode collectie met modieus design en perfecte pasvorm tot in grote cupmaten.


Rosa Faia lingerie heeft een luxe uitstraling met precies de juiste ondersteuning voor elke cupmaat. RosaFaia komt uit de koker van het sterke bedrijf Anita.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts