maandag 3 augustus 2015

Bh balconette

De Beautiful Balcony heeft een balconette pasvorm. Strapless voorgevormde maximizer beugel bh . Op zoek naar een unieke Balconette BH van Marlies Dekkers?

Bekijk de nieuwe collectie in de officiële Marlies Dekkers shop. Shop bij Annadiva jouw nieuwe balconette bh met een perfecte pasvorm. Wij hebben een ruim assortiment en snelle levering. De voorgevormde balconette bh kan je ook een push-up bh noemen omdat de borsten vanaf de beugel omhoog geduwd worden waardoor een mooie bolling .

De cups van een balconette beha hebben een soort halve, cirkelvormige vorm en de cups zijn lager uitgesneden dan een standaard beha. Een balconette bh bedekt de borsten minder als een normale BH. Over het algemeen wordt aangenomen dat de naam afkomstig is van het . Een BH met voorgevormde cups, voorzien van een extra laagje (schuim bijvoorbeeld).


De balconette bh is het perfecte model voor lage rechte tops. Draag deze mooie bh's zonder dat hij zichtbaar. Balconette bh van het merk Besired. De beugelcups van de moulded T-shirt bh zijn gedeeltelijk met kant overtrokken.


Online goedkope Balconette bh's vergelijken en kopen.

Een ruime keuze aan voordelige en mooie Balconette bh's vind je bij ShopAlike. Een elegante Baclonette BH vind je in onze shop. We hebben een groot aanbod lingerie, van basic tot stijlvol tot sexy.


Balconette-bh van Susa met gewatteerde kanten cups. De uitneembare pads geven steun aan de buste. Het bijzondere model zorgt voor een aantrekkelijk . Op zoek naar Calvin Klein Balconette bh ? Balconette bh van SUSA met kantversiering aan de bandjes, die achter elastisch en verstelbaar zijn. Gewatteerde kanten cups zorgen voor een prachtig . Verzamel ideeën over Balconette beha op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën.


Meer over Beha, Kanten lingerie en Underwear.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts