donderdag 20 augustus 2015

Kinderbadjas met rits

De badjas met rits is verkrijgbaar in leuke kleuren en prints. Vandaag besteld is vandaag verstuurd. Super handig; deze meisjes badjas voorzien van een rits sluiting.

Nooit meer een openvallende badjas. U krijgt er tevens een ceintuur bijgeleverd. Badjas met rits verkrijgbaar in unieke kleuren en modellen. Bekijk hier onze badjassen met ritssluiting.

Snelle levering veilig betalen. Badjassen met rits geven je veel bewegings vrijheid. Badjassen met rits zijn er in katoen of fleece met een streepje, ruitje of effen. De kinderbadjas met rits wordt steeds populairder.


Waar eerst vooral de badjas met ceintuur werd verkocht, worden er steeds meer badjassen met rits gemaakt. De badjas is gemaakt van badstof waardoor vocht goed opgenomen wordt. Het fijne aan dit product is de sluiting met een rits, hierdoor valt de badjas niet af en . Hou je graag de warmte van het bad of douche nog wat langer vast?

Biker-Joggingbroek met Decoratieve Ritsen - Donkerblauw - XXL. Casual Jack - Camouflage Print Met Ritsen - Grijs. De leukste kinderbadjas met rits is van het Australische merk Terry Rich Australia en vind je in onze. Deze heerlijk zachte kinderbadjas heeft een handige rits en is gemaakt van een hoge kwaliteit badstof van 1 velours katoen. Luxe velours badjas met rits van Vandyck, die gevoerd is met bamboe.


Materiaal: de buitenzijde is gemaakt van 1 polyester fleece en de binnenzijde is . Heerlijk comfortabele badjassen met rits en capuchon. Deze korte badjas is gemaakt van stretch badstof. Eigenschappen: Kwaliteit: katoen, polyester. Een badjas met ritssluiting is eenvoudig aan te doen en heeft een hoog . Dames badjas met rits Rood Irressistible. Tenderness dames badjas voor de zomer en lente.


Model met kraag deelbare rits en opgestikte zakken. Pyjama-webshop verzendt uw aankopen gratis en kunt u binnen Nederland ook gratis omruilen. Handgeweven katoen, daarom zo soepel en toch lekker stevig. Badjas met ritssluiting, dames badjas met capuchon.


Exclusieve modellen en altijd veilig shoppen bij Badcare.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts