vrijdag 7 augustus 2015

Baby broek met voetjes

Heerlijk broekje voor baby meisjes in zacht roze met voetjes! Bij Little Label vindt je coole babykleding van goede kwaliteit in trendy kleuren en makkelijk online . Deze jongensbroek van Prenatal heeft lange pijpen en is gemaakt van zacht materiaal.

Dit baby broekje is voorzien van voetjes aan de onderzijde en een . Unisex Babybroek met voetjes wit, verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw en roze. Bestel je online babykleding bij Daddyproof Kidswear. Geslacht: Voor unisex; Seizoen: Winter; Kleur: Grijs; Model: Pantalon; Lengte: Lang.

Katoenen babybroekjes met de voetjes eraan. Op zoek naar Petit Bateau Babybroek met voetjes ? Babybroekje met voetjes 1 katoen Wit maat 62. BELLYBUTTON Baby gebreid broekje, gestreept gestreift. Babybroek Koeka Pip Soft Baby Blue. Kleding - BELLYBUTTON Broek met voetjes baby.


Dit broekje met voetjes van het merk Popolini is ideaal voor je kindje. Het is gemaakt van velours, zodat het heerlijk zacht aanvoelt. Broekje met voetjes - zacht wit babybroekje ideaal voor de allerkleinsten van Little Label.

Baby broekje met voetjes voor baby's die sokjes uit trappelen. Handige kleertjes voor na de geboorte van jouw baby of als kraamcadeau. Meisjes broekje met voetjes van Mango Baby, uitgevoerd in een katoenen kwaliteit met sterrenprint. Het model is voorzien van een elastische tailleband. Blauwe Babybroek met voetjes voor boys, verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw en roze.


Bekijk de categorie broeken en shorts op hema. Kop iets ongewoons, met unieke items voor baby broek met voeten van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy. De broekspijpen kunnen worden omgevouwen dmv een omslag bij de voetjes zodat de voetjes beschermd zijn en warm blijven.


Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde ma(a)t(en).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts