maandag 17 augustus 2015

Kimono wehkamp

Kimono wehkamp

Met een kimono stijl je je outfit helemaal trendy af. Kimono's zijn soepel, zacht en zwierig en heerlijk om te dragen van materialen als satijn of soepel chiffon met . Dames kimono van Hunkemöller, uitgevoerd in een satijnen look en feel. Het model is voorzien van een V-halslijn, korte wijde mouwen van kant en een . Dames kimono uit de Sylvie collectie van Hunkemöller, uitgevoerd in een gladde kwaliteit met een satijnen look.


Kimono wehkamp

Het model valt boven de knie en is voorzien . Lange dames kimono uit de Anna Nooshin collectie van Hunkemöller, uitgevoerd in een jaquard stippendessin. Het model is voorzien van een sjaalkraag met . Dames kimono van Hunkemöller, uitgevoerd in een satijnen look en een kanten bies. Het rechte model is voorzien van een V-hals met overslag, wijde lange . Dames kimono van Hunkemöller, uitgevoerd in een satijnen look and feel, afgewerkt met kanten details. Het model valt boven de knie en is voorzien een . Dames kimono van Hunkemöller Noir, uitgevoerd in een satijnen look en een kanten bies.


Het model is voorzien van een V-hals met overslag, wijd uitlopende . Dames kimono van Hunkemöller, uitgevoerd in een gladde kwaliteit met een satijnen look en afgewerkt met kant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts