maandag 10 augustus 2015

Bart smit pyjama

Nu kun je heerlijk slapen in een pyjama van je favoriete figuur of voetbalclub! Met pyjama's voor jongens en meisjes van o. Heerlijk slapen in deze zachte pyjama van Trolls.

De broek en top zijn roze van kleur en versierd met een mooie afbeelding van Poppy. Horen, zien, zwijgen en heerlijk slapen in deze Emoji aapjes pyjama. Gemaakt van katoen en voorzien van een afbeelding van Elsa.


Het lichtroze shirt heeft lange mouwen en heeft een leuke paardenprint op de voorkant.

Naar bed moeten vinden kinderen niet altijd leuk, maar in deze Minions-pyjama gaat dat moeiteloos! Ze dromen van de grappigste avonturen met hun favoriete, . Met deze pyjama laat je zien dat je een echte K3-fan bent! De pyjama bestaat uit een broek en shirt en heeft maat 122-128.


Vlieg naar dromenland met Skye in deze meisjes pyjama van Paw Patrol! Je kind slaapt 's nachts heerlijk in deze Disney Frozen-pyjama!

Deze pyjama met leuke afbeelding is geschikt voor kinderen met de maat 128-134. De allergrootste Soy Luna-fans dromen 's nachts heerlijk weg in deze mooie pyjama! Droom 's nachts lekker weg in deze Minions-pyjama!


De pyjama is voorzien van een leuke afbeelding en is geschikt voor kinderen met maat 128-134. Droom heerlijk weg in deze FC Barcelona-pyjama. Deze pyjama met een leuke afbeelding is geschikt voor kinderen met de maat 116-122.


Vlieg naar dromenland met Skye in deze meisjes pyjama van Paw Patrol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts