donderdag 6 augustus 2015

Den haag hofkwartier

Welkom bij het Haagse Hofkwartier! Een uniek gebied in het centrum van historisch Den Haag rondom Paleis Noordeinde. Laat je verrassen door het grote . Het Hofkwartier Den Haag heeft de koninklijke allure van de hofstad en de charme van wijken in Parijs als Quartier Latin en Montmartre.


Het Hofkwartier is het historische centrum van Den Haag rondom Paleis Noordeinde. Den Haag is de ideale stad voor winkelen in stijl en het Hofkwartier, de . Rechts van de Grote Kerk ligt het Hofkwartier, ook wel het Soho van Den Haag genoemd met middenin het bijzondere Korzo Theater in de Prinsestraat.

Het Haags Hofkwartier bestaat uit twee gebieden: Noordeinde en. De Home Made Market in het Hofkwartier te Den Haag is elk jaar weer een fantastisch feest. Daarom hebben we vorig jaar naast de . Met NLstreets winkel je bij de leukste lokale winkels in het Hofkwartier. Rondom de Grote Kerk staan op december verschillende kraampjes waar artiesten en acteurs verkleed als Dickens-figuren het publiek . Een wijk vol hippe eettentjes, cafés en heerlijke restaurants.


Waar reserveer je als je lekker wil eten in het Hofkwartier in Den Haag? De leukste foodie adresjes in het Haags Hofkwartier heb ik voor je verzameld in de top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts