maandag 17 augustus 2015

Bh onder trouwjurk

Ook is er de mogelijkheid om helemaal geen beha te dragen en je borsten mooi op. Een goed passend korset staat prachtig onder een strapless trouwjurk, . En nee: shapewear onder je trouwjurk is anno 20totaal niet suf meer!

Dan kun je zelfs kiezen voor een shape bh met een blote rug. Wat voor BH draag je onder je trouwjurk, of jurk met lage rug of open rug? Er is zelfs een maximizer strapless bh die je visueel twee cupmaten groter doet lijken.


Kun jij elk type lingerie onder jouw bruidsjurk dragen?

Is jouw jurk strapless kies dan voor een strapless bustier, korset of bh. Af te raden is het dragen van een body onder je trouwjurk. Welke bruidslingerie past het beste onder welke trouwjurk? Bijvoorbeeld een torselet, een bustier, korset of een BH.


Liever een strapless bh bruid als bruidslingerie? Bruidslingerie is de perfecte basis voor onder je trouwjurk. Heb een geweldige trouwjurk op de kop getikt.


Gewoon een goeie strapless bh er onder. Tips trouwjurk passenjan 2013Wat draag je onder een trouwjurk?

BH grote cupmaatsept 2011strapless bh voor onder trouwjurk met vergrotend effect! Deze van de Hunkemöller heb ik zelf onder mijn trouwjurk gedragen, en dat was echt prima! Strings zijn sexy en modieus en prima onder je bruidsjurk te dragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts