woensdag 19 augustus 2015

Bakfietspyjama

Met deze DS COVERS bakfietspyjama bescherm je jouw tweewieler bakfiets tegen de regen en wind. Met deze DS COVERS bakfietspyjama bescherm je jouw driewieler bakfiets tegen de regen en wind. Nu bij FietsUniek, een goedkope bakfietspyjama voor driewielbakfietsen.

Het afdekzeil is van ademend en UV beschermd materiaal. Delen op: Het kan zijn dat u vanwege de omvang van de bakfiets deze niet binnen kan stallen. Kleur: zilver Materiaal: UV-bestendigd en ademend.

Waterdicht: jaWinddicht: jaBevestiging: elastiekInclusief opbergtasDeze bakfietspyjama is geschikt voor de . Dit dekzeil kan worden gebruikt voor het afekken van fietsen en bakfietsen. Het zeil is voornamelijk bedoeld om de bak fiets schoon te houden van regenval, stof . Deze hoes is gemaakt voor: Cargo bike kort. Klanten die dit kochten, kochten ook. Bakfiets pyjama, Bakfiets pyjama kopen, Bakfiets.


Deze bakfietspyjama is geschikt voor de driewielbakfiets en heeft de volgende maten: Lengte 268cm. Omschrijving Popal bakfiets pyjama driewieler grijs: Hoewel wij altijd aanraden om uw trouwe driewieler bakfiets binnen te stallen kunnen we ons voorstellen . De Hollandse Bakfietsen-webshop heeft natuurlijk ook de beste accessoires.

Eén van de leukste accessoires is de Bakfiets. Waterdicht: ja Winddicht: ja Bevestiging: elastiek Inclusief opbergtas Deze bakfietspyjama is geschikt voor de driewielbakfiets en heeft de volgende maten: . Uw bakfiets beschermen tegen de elementen? De pyjama houdt de bakfiets droog en schoon zodat deze niet gaat roesten of vuil . Waterdicht: ja Winddicht: ja Bevestiging: elastiek Inclusief opbergtas Deze bakfietspyjama is geschikt voor . Accessoires : bakfietspyjama bakfietspyjama. Bakfiets accessoire Bescherm uw bakfiets! Je kunt je Babboe Big bakfiets optimaal beschermen tegen de weersinvloeden door middel van de bakfietshoes.


De regenhoes gaat over de hele bakfiets. Bakfietsweb Bakfietspyjama voor tweewielbakf. Bakfietsweb Bakfietspyjama driewielbakfiets. Babboe bakfiets accessoires items. Wij hebben hem buiten in de -afgesloten- tuin staan, aan een scooterketting, meestal met de bakfietspyjama er over.


Ik kan er nergens eentje vinden die de lengte van de fiets (5m) haalt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts