dinsdag 25 augustus 2015

Cup d bh

De grotere maten bh collectie is gebaseerd op de laatste modetrends. De bh's voor grotere maten bieden ondersteuning maar blijven trendy dus geen saaie . Een beha, bh of bustehouder is een kledingstuk dat vrouwen als ondergoed.

De kleinste cup is AA, waarop (in continentaal Europa) de maten A, B, C, E, . Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Een aantal merken, zoals Freya, Fantasie en Prima Donna zijn gespecialiseerd in grote cupmaten.

Spring naar Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal? De speciale 3-D Flexi-draad: De speciaal op maat gesneden 3-D Flexi-draad voor grote . DE MAAT VAN EEN BEHA BESTAAT UIT EEN COMBINATIE VAN CIJFERS EN LETTERS. De C-cup van de maat groter is dan die van de maat 80.


Grote cup bh's en badmode van de bekende merken. Rosa Faia Charlize beugel BH zwart 5667 . Als je net tussen maten in zit en je de cups van je bh in bijvoorbeeld maat 75C best goed passen, maar de bh toch te strak onder je borsten . Bovendien zorgen de fabrikanten voor vele variaties in beha-stijlen en cupgroottes,. Is de cup kreukelig, dan is een kleinere cupmaat aan te raden.

Europese vrouwen cup D of groter heeft (bron: onderzoeksbureau GFK).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts