maandag 11 april 2016

Voedingsbh

Deze unikleurige voedingsbh uit de basiscollectie van Prenatal heeft een cup die kan worden losgemaakt voor het voeden. De bh is gemaakt van een heerlijk . Een mooie en comfortabele voedingsbh bestel je bij BellyFashion!

Een voedingsbh is onmisbaar als je borstvoeding geeft! Je opent de cups van al onze voedingsbeha's snel, gemakkelijk en afzonderlijk van elkaar. Ook voedings BH s koop je bij Livera Bezoek onze webshop en bekijk het assortiment voedings BH s of vind een filiaal bij jou in de buurt.


Koop je voedingsBH bij de specialist voor grote cupmaten.

Onze selectie voedingsbh's zijn speciaal geselecteerd voor dames met een grote cupmaat. Het kopen van een goede beha tijdens je zwangerschap of borstvoedingsperiode is geen luxe, maar een must. Wil je een voedingsbh aanschaffen, dan kun je op de volgende dingen letten. De bh moet de hele borst goed ondersteunen en niet knellen. Hoe weet ik welke maat voedingsbeha ik nodig heb?


Medela heeft een handige calculator waarmee je kunt bepalen wat voor jou de juiste maat . Een functionele voedingsbh met fijne pasvorm en handige details koop je online bij Noppies. Speciale Annadiva Service: ruilen en passen tot na je bevalling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts