donderdag 7 april 2016

Onesie maat 122

Koop of Verkoop Onesie op Marktplaats. Onesie kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Onesie Dalmatiër Hon fleece huispak wit.

Heerlijke zachte coral fleece onesie Dalmatiër, mooie onesie huispak met capuchon en ritssluiting, 1 polyester. Bestel Meisjes Onesies nu in de CA Online Shop – Snelle levering - Altijd gratis. Bestel Meisjes Onesies nu in de CA Online Shop – Snelle levering - Altijd gratis retourneren! Deze konijnen onesie is gemaakt van zachte fleecestof en voorzien van .

Effen Onesie met Contrasterende Details - Zwart - XXL. Onesie in Tweekleurig design - Donkerblauw - XXL. De sluiting zit op de buik en is in de vorm van een . Deze super leuke onesie is helemaal bedrukt met het logo van K3. Een afbeelding van de meidengroep hoort daar natuurlijk ook bij.


Kleur: Grijs; Maat kledingstuk: 122; Staat: Gebruikt.

Bestemd voor: Jongen; Type kledingstuk: Nacht- of onderkleding. Deze toffe, superzachte onesie van Kheeft aan de voorzijde een afbeelding van de Kregenboog. De onesie heeft lange mouwen, een kap en de sluiting is . Bestel kinderkleding accessoires in diverse kleuren en maten nu op zeeman. De onesie heeft een grijs dierendessin en een boord in een contrasterende kleur.


Met deze Minions-onesie wil je elke dag een pyjamadag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts