vrijdag 29 april 2016

Heren hemden ondergoed

Naast onze uitgebreide collectie overhemden kan u bij ons in de online winkel ook terecht voor al uw herenondergoed. Heren onderhemden horen bij de basics voor elke man. De heren onderhemden zijn comfortabel, handig en ideaal om onder diverse kledingstukken te dragen.

Herenhemden in combinatie met bijpassende slip, direct uit voorraad leverbaar. Hemden (ondergoed) in actuele kleuren. Delige Nebulus Ski-Ondergoed-Set Freedom - M. T-shirts en Hemden vindt u gemakkelijk en snel bij de UnderwearMan.

Schiesser American T-Shirt 2Pack Wit Heren Ondergoed Nu super voordelig! Deze hemden koop ik al jaren voor mijn man, zowel de zwarte als grijze versie en . Het Beeren heren singlet hemd is gemaakt zonder zijnaden en is van 1gekamde katoen. De hals en armsgaten zijn afgezet met boord. Het Beeren heren singlet hemd is gemaakt zonder zijnaden en is van 1gekamde.


Het Beeren heren singlet zit super mooi aangesloten en staat. Ben je op zoek naar een onder t-shirt of onderhemd voor heren? Terug naar Heren ondergoed pyjama's.

Ten Cate - Tender Cotton hemd (set van 2).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts