donderdag 14 april 2016

Beugel bh niet voorgevormd

Niet-voorgevormde bh's vind je op Hunkemöller. Hier koop je beugel bh's in diverse kleuren, prints en maten. In een voorgevormde bh hangen de borsten ergens in de cup, maar niet op de beugel.

En wat ik echt lelijk vind aan voorgevormd is dat je vaak . Beugelbeha met naadloos niet voorgevormde cups van Superfine materiaal in pinstripe optiek. De diagonaal verlopende strepen verkleinen optisch de borst. Een voorgevormde bh heeft als grootste voordeel dat de cups vaak glad en naadloos zijn, waardoor de bh niet opvalt onder strakkere kleding.

Een niet-voorgevormde beha is van soepele stof, soms met beugels voor wat extra ondersteuning, maar strikt noodzakelijk is dat niet. Wat is het verschil tussen een voorgevormde bh en een niet-voorgevormde bh? Geen veschuiving van de cups, de beugels of de rugsluiting? Hunkemöller Niet voorgevormde beugel bh Orlena longline Rood. Hunkemöller Niet voorgevormde beugel bh Orlena longline . Deze niet voorgevormde beugel bh is geheel van prachtige kant met bloemmotief.


Voorzien van elastische bandjes met dubbele haaksluiting en klein strikje met . Niet voorgevormde beugel Bh van Elomi in paars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts