maandag 18 april 2016

Soorten lingerie

Dit is ,,wat mannen denken,, over nóg ,,soorten lingerie,,. Dit denkt hij over de lingerie die jij draagt (van string tot kousen) . Lingerie Lingerie is letterlijk vertaald ; damesondergoed.

Dure kleding en lingerie was alleen weggelegd voor vrouwen met status. Lingerie is een ander woord voor damesondergoed en -nachtkleding. Sexy lingerie hebben we vanzelfsprekend in vele kleuren, soorten en maten. We hebben sexy lingerie setjes met een slipje en een beha, maar ook een mooie .

Online winkels met alle mogelijke soorten ondergoed voor vrouwen en mannen. Bijzondere lingerie speciaalzaken met sexy lingerie en ondermode voor elke . Er zijn heel veel verschillende soorten lingerie. Gewone lingerie, maar ook sexy lingerie. Van sexy lingerie zijn ook weer verschillende soorten . Een balconnet BH is een lager uitgesneden beugel BH met bandjes die verder uit elkaar staan dan andere BH's.


Lingerie is een Franse benaming voor damesondergoed. Ondergoed is de overkoepelende term voor alle soorten kleding die je rechtstreeks op de huid onder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts