donderdag 28 april 2016

Bh's met voorsluiting

PureLime Voorsluiting Sport BH Dames. Magic Soft-bh MedoVital huidkleur - Cup Geen. Bh met voorsluiting online shoppen bij OTTO.

Amoena Sarah (voorheen Eva) BH met voorsluiting is speciaal ontworpen voor na de borstoperatie, als BH na borstreconstructie en of borstvergroting of . Een bh met voorsluiting zonder beugel in grote en kleine omvang maten. UItsluitend kwaliteits bh's met voorsluiting zonder beugel, met brede bandjes. Voor het gemakkelijk aan- en uittrekken heeft deze bh een voorsluiting met haken en ogen.

Het elastische glans stretch materiaal met katoen vormt de buste. Beha's met voorsluiting zijn handig om aan te doen en comfortabel om te dragen. Aanraden voor dames met rug en schouder klachten. Onze collectie sport- en medische bh's is uitgebreid met lingerie bh's.


Dat betekent wel dat de naam 'kiesdejuistesportbh' de lading niet meer dekt. Bijna iedere vrouw draagt een bh, maar ieder heeft een eigen voorkeur voor model. Bh's zijn er in talloze vormen, maten en kleuren. Bh's in grote maten vindt u bij Meyer-Mode.


Bekijk onze collectie beha's en bestel eenvoudig ook uw bh bij Meyer-Mode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts