vrijdag 19 april 2019

Shortama hema

Comfortabele heren shortama in een gestreept dessin met elastiek in de taille. Meisjes shortama bestaande uit een t-shirt met korte mouwen, ronde hals en een vrolijke appel print. De pyjama short heeft elastiek in de tailleband en een .

Comfortabele heren shortama in uni kleur met elastiek in de taille. Comfortabele heren shortama bestaande uit een t-shirt en een short. Het t-shirt heeft een ronde hals, korte mouwen en een zakje op de borst.


Zachte en comfortabele shortama bestaande uit een hemd en een short.

Het hemd heeft een print op de voorzijde. De short in dessin heeft een elastische taille . Een heren shortama van sterkte, zachte en luchtdoorlatende katoen met vocht absorberende eigenschappen. Deze componenten zorgen voor een optimaal . Jongens shortama met stoere motorprint aan de voorzijde.


De korte broek heeft een brede elastieken band en is in een gestreept dessin. Comfortabele meisjes shortama, bestaande uit een t-shirt met korte mouwen en een korte broek. Het t-shirt heeft een opdruk aan de voorzijde en de broek heeft . Een dames shortama bestaande uit een t-shirt en een short.

Het shirt heeft een brede ronde hals, korte mouwen en op de voorkant staat een tekstprint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts