woensdag 17 april 2019

Invisible slip

Met de invisible slips van Hunkemöller ben je verzekerd van een onzichtbare en naadloze slip, perfect voor onder strakkere bovenkleding. Het onzichtbare ondergoed van Triumph: naadloze slips die zelfs onder strakke kleding niet te zien zijn en zeer aangenaam. Kleding Schiesser INVISIBLE - Slip - beige Nude: € 2Bij Zalando (op 23-3-17).

Gratis bezorging retournering, snelle levering en veilig betalen! Gemaakt van zacht materiaal dat zorgt voor optimaal draagcomfort. Naadloos, onzichtbaar onder strakke kleding!


Vergelijk invisible slip dames Slips en vind de laagste prijs.

Bestel kleding online bij de beste webshops. Altijd de nieuwste collectie online bij terStal. Gratis afhalen en retourneren in meer dan 2winkels!


Tailleboord met een opengewerkte lasersnit en een tweekleurig spel voor een vrouwelijk effect. Een dagdagelijkse slip en 1 onzichtbaar onder kledij. Invisible Slip van Magic, onzichtbaar in het dragen, praktisch, discreet en sexy bij avondkleding of ander soepele dunne stoffen. Naadloos afgewerkt, dus onzichtbaar onder de kleding.


The invisible join is perfect for when you are working in the round and changing colours in each round. Deze INVISIBLE dames taille slip is naadloos en vervaardigt van een ultra zachte elastische stof.

De INVISIBLE artikelen zijn niet zichtbaar onder strak . DE onzichtbare elastisch katoenen hipster, die niet te zien is onder strakke kleding door de mooie platte gelaserde sculp-randjes. Chantelle 1 Invisible Slip bij de Nr. Schiesser maxi slip uit de Invisible serie.


Het ondergoed van Schiesser staat al jaren gekend voor een tijdloos design, een zeer degelijke afwerking in kwalitatief . Lekker dun en ademende slip, onzichtbaar onder strakke kleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts