vrijdag 5 april 2019

Hunkemoller geschiedenis

Hunkemöller, voorheen Hunkemöller Lexis, is een Nederlandse. Hunkemöller werd later door Vendex verkocht aan Maxeda. Ontdek nu alles wat je wilt weten over het bedrijf Hunkemöller. Hunkemöller is het grootste lingeriemerk van de de BENELUX, opgericht in Nederland. Wilhelm Anton Casper Hunkemöller werd op februari 18in het.


Geschiedenis Al meer dan 1jaar is Hunkemöller de lingeriespecialist voor vrouwen. Het bedrijf is in 18opgericht door Wilhelm Hunkemöller.

Lingerieketen (2) Hunkemöller is een kledingketen, gespecialiseerd in lingerie. Geschiedenis == Het bedrijf is in 18opgericht door Wilhelm. Hunkemöller was niet zo fraai, vonden de Hunkemöller-bazen in 200 het.


Soms kan het opruimen van ooit onaantastbare vanzelfsprekendheden een mooi, krachtig moment in de geschiedenis zijn, zoals toen het . Pretty lingerie makes it all better - Om shoppen in de Hunkemöller app zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we de gehele gebruikerservaring . Direct contact met de klantenservice van Hunkemöller?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts