dinsdag 16 april 2019

Katoenen onderbroek met pijpjes

Een onderbroek met pijpjes voor dames bestelt u voor bewegingsvrijheid tijdens hoge temperaturen. Werkt perfect, van katoen dus niet te warm. Wielrennersbroekje lijkt mij te warm.

Waar kopen jullie goedzittende én mooi ondergoed? Altijd de Ten Cate kwaliteit die u gewend bent! Dames ondergoed in soorten en maten.


Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment, geschikt voor jong en oud.

Het dames ondergoed is van een hoogwaardige . Tailleslip met pijpjes in set van 2: beenlijn met elastische kant. Klassiek fijnrib-ondergoed met huidvriendelijk draagcomfort. Dames onderbroeken met pijpjes van natuurlijk materiaal (viscose) dus luchtig in het dragen, zonder irriitrende naden en héél belangrijk ze zien er ook nog leuk . Craft Keep Warm lange onderbroek zwart heren.


Tailleslip met pijpjes, Petite Fleur, set van 5. Slips met heerlijk draagcomfort, van (elastisch) katoen tot naadloze slips, shorts en hipsters van microfiber. Ook de strings en winterkleding van het merk Beeren . Deze Classic collectie zit heerlijk!

Dames ondergoed van Beeren Bodywear: fijn damesondergoed van naadloos katoen. Altijd gratis verzending binnen Nederland; Voor 16:bestel morgen in huis! Een katoenen onderbroek met pijpjes.


Ga je voor verleidelijk kant of voor stoer en comfortabel katoen? HEMA heeft voor elke stijl de mooiste lingerie van de beste kwaliteit. Bon Giorno gemaakt van elastisch katoen. In de elastische tailleband staat de tekst Bongiorno . Ze zijn te verkrijgen met een elastische tailleband en broekspijpjes.


Soms zit er een gulpopening in de onderbroek, maar ook vaak niet. De boxershorts zijn gemaakt van Katoen en Elasthaan. Klassieke onderbroek, met gulp en pijpjes van 1 gekamde katoen. Een echt ouderwets model, bij Beeren bekend onder de naam . Slip gemaakt van 1 gekamde katoen met omgezoomde taille, zonder zijnaden.


De pijpjes aan de benen zijn afgewerkt met een gladde rand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts