woensdag 3 april 2019

Hunkemoller fashioncheque

Op zoek naar een leuk cadeau voor iedere gelegenheid? Verjaardag, Kerst, Moederdag, geslaagd of voor zakelijke doeleinden.

Verjaardag, Kerst, Moederdag, geslaagd of voor zakelijke . Hallo ik probeerde een bh te kopen via de hunkemoller webshop met de fashioncheque. Maar ik zie nergens bij de betaalwijze dat ik met de . Direct betalen met fashioncheque is om technische reden nog niet mogelijk maar je kunt je fashioncheque al wel omwisselen voor een Zalando Cadeaubon.

Fashioncheque is de mode giftcard van Nederland en is te besteden bij. G-Star; HM; HEMA; Hunkemöller; Intersport; Jack Jones; Lucardi Juwelier . Fashioncheque is het cadeau voor kleding, schoenen en mode. Een Fashioncheque is onder andere te besteden bij honderden online webwinkels.


Fashioncheque: lijst deelnemende winkels per gemeente. Overzicht winkels, bestedingspunten en acceptanten Fashioncheque inclusief adres en . Kijk in onze Shopfinder waar je fashioncheque. Je kunt je korting of voucher verzilveren in je winkelmandje.

Je moet dan je code invullen en klikken op 'toevoegen'. Op deze pagina blijf je up-to-date van alle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts