donderdag 5 april 2018

Velours katoen

Velours (naar de Franse naam voor fluweel) is een stofsoort met een harig oppervlak. Dit oppervlak kan op verschillende manieren verkregen worden, .

Fluweel is een stof met een oppervlak van rechtopstaande, katoenen pool-pluizen, verkregen door het doorsnijden van extra meegeweven ketting- of . Velours de panne is een glanzende stof met lichte stretch. Click to enlarge image Fluweel_02.

Iedereen gebruikt fluweel, velvet en velours door elkaar, maar is het. Wij bieden de Velours stoffen in ruim verschillende kleuren. De Velours stoffen zijn gemaakt van 1 katoen, 2gram m 3gram lopend en zijn 150 . De velours die je hier vindt, is de nicky of jersey velours: een heel fijn breisel, glad aan de onderkant en met heel korte pooltjes.


Wij hebben verschillende kleuren Nicky Velours in een zeer mooie, zachte kwaliteit. Deze stof is uitermate geschikt voor baby, kinderkleding, vestjes en truitjes. Heerlijk zachte ongebleekte nicky velours - biologische katoen.


Zachte grijsblauwe nicky velours, biologische katoen.

Katoenen fluweel per meter bij stoffen. We zetten het voor je op een rijtje! Velours gordijnen geven vooral in grote ruimtes een warme en . Koop of Verkoop velours op Marktplaats. Velours badjassen zijn zacht en behaaglijk. Badjas Boetiek is ruim gesorteerd in velours badjassen.


Na normale katoen is jersey het meest gebruikte materiaal voor hoeslakens. Velours is gemaakt van katoen en polyamide en is 'hoogpolig'. Biologische velours Geweven met 1biologisch katoen en verkrijgbaar in kwaliteiten 606. Gof Gliggende of staande pool .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts