donderdag 26 april 2018

Bh d cup

Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Een aantal merken, zoals Freya, Fantasie en Prima Donna zijn gespecialiseerd in grote cupmaten. Spring naar Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal?

De speciale 3-D Flexi-draad: De speciaal op maat gesneden 3-D Flexi-draad voor grote . De grotere maten bh collectie is gebaseerd op de laatste modetrends. De bh's voor grotere maten bieden ondersteuning maar blijven trendy dus geen saaie . Altijd moeite om eindelijk eens een leuke BH te vinden in de cupmaat DD?

Hoewel behamaten nagenoeg overal op dezelfde manier worden opgemeten,. De kleinste cup is AA, waarop (in continentaal Europa) de maten A, B, C, E, . DD of bijv maat E, maar wat is het. DE MAAT VAN EEN BEHA BESTAAT UIT EEN COMBINATIE VAN CIJFERS EN LETTERS. De C-cup van de maat groter is dan die van de maat 80. Bovendien zorgen de fabrikanten voor vele variaties in beha-stijlen en cupgroottes,.


Is de cup kreukelig, dan is een kleinere cupmaat aan te raden. Europese vrouwen cup D of groter heeft (bron: onderzoeksbureau GFK). Ik wil geen gênante blooper begaan met mijn bh!

Each pray'r accepte and each wish resign'd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts