donderdag 26 april 2018

Fleece badjas

Ideaal voor thuisgebruik een badjas gemaakt van 1 ultra zacht fleece. Verkrijgbaar in de meeste leuke kleuren en prints. Fleece badjassen zijn warm en zacht.

Badjas Boetiek heeft ruime keuze in badjassen van fleece stof. Borduur optie, snelle levering, laag geprijsd. Badjassen koop je bij wehkamp makkelijk online.


Velours, fleece, satijn of zachte badstof.

Badjassen worden vaak gemaakt van materialen als katoen, fleece en badstof, vooral omdat deze stoffen garant staan voor ultieme zachtheid en optimaal . Een badjas is een soort jas gemaakt van badstof, katoen of fleece die oorspronkelijk werd gebruikt voor en na het nemen van een bad. In onze webwinkel vind u vele soorten en maten badjassen waaronder deze heerlijk warme en vooral zachte herenbadjas. De badjas is gemaakt van fleece en . Vaak kiezen mensen dan voor fleece, een synthetische stof die zo zacht is als wol, maar niet prikt. Een fleece-ochtendjas is minder geschikt voor vochtige . Vind jouw dames badjas in ons ruime assortiment.


Je hebt de keuze uit 1 katoen, fleece of een combinatie van deze materialen. Mooie fleece badjas (microvezel) met shawlkraag.

Geschikt voor zowel dames als heren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts