woensdag 25 april 2018

Dunne katoenen ochtendjas

Een dunne badjas zonder kraag, zonder capuchon, dat is een badjas in kimonomodel. Dunne lichtgewicht saunabadjas van wafelkatoen van Taubert. Dames-kimono of ochtendjas voor de zomer, of om mee op reis te nemen.

Voor heren hebben we diverse soorten in dunne katoen, wafelkatoen, of van een . Op zoek naar een dunne badjas of hamam badjas? Bij ZusenZomer vind je een prachtige ochtendjas voor heren of dames, in 1 absorberend katoen. Een badjas van 1 katoen heeft de eigenschap te krimpen door het gebruik van de wasmachine.

Of kies voor een dunne zomerbadjas of voor een kimono. Mooie lange wafel badjas van Livello met kimono kraag en manchetten aan de mouwen. Lekker dun en licht voor de zomer. Dunne badjas van katoen: als je een katoenen badjas wilt, maar geen dikke fluffy variant zoekt, dan kom je al snel uit op een . Zoek je een echte zomer badjas voor heren. De echte zomer badjas van 1 katoen met een knipoog naar de klassieke look.


Badjassen worden vaak gemaakt van materialen als katoen, fleece en badstof, vooral omdat deze stoffen garant staan voor ultieme zachtheid en optimaal . De meest verkochte zomer badjassen zijn de velours katoenen dames badjassen. De lounge- en ochtendjassen zijn verkrijgbaar in allerlei modellen, van kort en luchtig katoen voor in de zomer, tot warm en enkellang van super zacht fleece .

Op fashionchick vind je veel verschillende ochtendjassen van diverse webshops. Bij Hunkemöller shop je fijne badjassen en kimono's. Er is veel keuze uit verschillende stoffen en modellen.


Kies een warme zachte badjas of ga voor een . Een velours badjas is meestal gemaakt van 1 katoen. Wafeldoek is een dunne stof, geweven met een wafelpatroon. Deze badjas met rits is gemaakt van 1 dun katoen. Een ideale badjas voor mee op reis, als zomer badjas of als sauna badjas. In de varianten kort, lang, met of zonder capuchon, katoen, velours of fleece.


Een dunne 1 katoenen wafelbadjas waarvan de mouwe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts