dinsdag 24 april 2018

Borstcorrectie mannen

Borstverkleining voor mannen is een ingreep om overmatige borstvorming, ook wel gynaecomastie genoem chirurgisch te corrigeren. Borstverkleining bij man via gynaecomastie operatie of tepelcorrectie bij Wellness Kliniek Genk, nabij Nederland: Info, foto's kosten. Over een borstcorrectie man (gynaecomastie) wordt niet zo snel gepraat.

Toch is het een veel voorkomende ingreep. Wanneer er bij een man borstvorming . Overweeg je een borstverkleining voor mannen? Lees hier meer informatie over de ingreep, ervaringen van consumenten en bekijk beoordelingen van .

Heeft u last als man van borstvorming? Met gynaecomastie kunnen wij u helpen. Heeft u als man last van borstvorming of mannenborsten, ofwel gynaecomastie?


Dan is een borstverkleining de oplossing. Heeft u last van enkel- danwel dubbelzijdige borstontwikkeling? Heeft u verslapte borsten met een hangende vorm?


Borstvorming bij mannen: een gynaecomastie operatie biedt uitkomst. De behandeling wordt uitgevoerd door gecertificeerde artsen met jarenlange ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts