donderdag 5 april 2018

Mey emotion tailleslip

Mey Emotion Tailleslip bij onze lingerie webshop aantrekkelijk geprijsd met de beste service! Speciale lussenconstructie voor puntsgewijs op de huid liggen- bijzonder comfortabel en actief ademend. Huidvriendelijke viscose binnen Buiten.

De Emotion van Mey is een absolute bestseller serie. Er wordt gebruik gemaakt van een unieke materiaalcombinatie. Tailleslip van Mey met aan de bovenzijde een kanten inzet met bloemenpatroon.


Uit zorg voor het milieu: Deze tailleslip voor dames is absoluut duurzaam geproduceerd en bevat uitsluitend natuurlijke materialen.

De samenstelling is viscose, polyamide en elastan van goede ademende kwaliteit. Materiaal: viscose, polyamide, elastaan. Huidvriendelijke viscose binnen Buiten actief ademende microvezel met bijzondere kleur glans. De Mey Emotion serie is een fijn gebreide serie damesondergoed uit viscose met meryl-microfiber.


In diverse modellen, hemdjes, slips, boxers en zelfs . Een chique taille slip, katoen aan de binnenzijde van het kruis Bij ons op voorraad en de volgende dag in huis! Mey Emotion Taille Slip Dames, Slipjes. Een optie kiezen, Zwart, Wit, Huid.

Verkrijgbaar in Wit, Zwart Huid. Dat wil zeggen: van binnen is je Mey emotion 592zacht en soepel. Huidkleurige taille slip met een ultiem draagcomfort. Ideaal om onder strakke kleding te dragen.


MEY Tailleslip Emotion stuks koop je online bij OTTO. Hier vind je de mooiste MEY Tailleslip Emotion stuks en bestel je vandaag nog online. Mey Emotion wit slip bestelt u eenvoudig online bij de wereld van lingerie, de grootste lingeriespeciaalzaak van NL.


Met gratis verzending retourgarantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts