dinsdag 3 april 2018

Bh maattabel hema

A-B-C-D-E-F; HEMA heeft voor alle vrouwen de perfecte bh en houdt rekening met verschillende wensen. Of je nu een voorgevormde padde . Trap er niet in, je kunt je bh maat niet opmeten met het HEMA BH meetlint!

Ik laat je zien hoe je wèl je goede maat kunt vinden. Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn . Zelf je beha-maat meten en zelf de perfecte BH vinden.

Zo hebben HEMA en Hunkemöller bijvoorbeeld een maatwijzer. Wat heb je nodig een meetlint een passende BH en een beetje tijd. In deze video laat ik je zien hoe jij. Zeeman besteedt veel aandacht aan de pasvorm van BH's.


Alle ontwerpen worden gepast en gedragen door modellen voordat zij in de winkel komen. Uit recent onderzoek blijkt dat tachtig procent van de vrouwen een verkeerde beha draagt. Vooral voor vrouwen met een grote cupmaat kan een verkeerde beha . Je kan je BH-maat zelf thuis opmeten met een rolmaat. Gelukkig verkopen Hema en HM tegenwoordig ook BH's in maat E.

Je zou een gespecialiseerde BH-winkel kunnen proberen. Die maat zul je echter niet snel vinden bij de HEMA of Livera, je moet dus echt naar een . Echter liep je zolang met zon kleine bh dat je het vast niet snel merkt. Meiden hebben vaak een grotere maat bh dan ze denken. Als je dan je BH maat weet, kun je gerust bij Hunkemuller leuke BH`tjes kopen,.


Bij de Hema hebben ze ook hele kleine cup-maten gehad. Vandaag kom ik tot de ontdekking dat er bijna geen een bh meer te. Ik heb eigenlijk maat 70D maar koop bij de HEMA bijvoorbeeld 75C, die . Zo kunnen de cups van de ene bh in cupmaat 75C veel groter zijn dan de cup in een ander model.


Als je net tussen maten in zit en je de cups van je bh in bijvoorbeeld maat 75C best goed. De juiste maat van je BH wordt bepaald aan de hand van het meten van je. AA of A nemen bij bijvoorbeeld de HEMA. Ik heb de eerste week ook geen beha gedragen. Je kan ook van tevoren of voedingsbh's bij de Hema kopen.


Daarna kan ze altijd nog naar de Hema of HM. Je kunt trouwens het 'getal' van de bh-maat alvast opmeten, met een centimeter onder haar . Alle babymaten kan je bekijken in de maattabel met baby kledingmaten. Bekijk de maten in de maattabel per maand en jaar.


Onze BH maten variëren van cup AA tot en met cup H. Laat je maat opmeten in één van onze lingerie speciaalzaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts