maandag 16 april 2018

Goed corrigerend ondergoed

Wanneer je corrigerend ondergoed draagt, staat strakke kleding een stuk mooier. Om ervoor te zorgen dat een hogetaille slip goed blijft zitten kan je de rand . Maar wel een goed gevoel dat je corrigeren strak ondergoed koopt, en dat je dan een maat kleiner moet kopen dan je meestal hebt, je voelt .

Ervaring met corrigerend ondergoed? Mode Beautyapril 2010Meer resultaten van forum. Om er zeker van te zijn, dat het goed strak zit, kies je misschien een maatje kleiner voor je corrigerend ondergoed.


Niet doen, gewoon je eigen maat kiezen.

Beste corrigerend ondergoed voor resultaat. Het pantybroekje: zorgt voor een platte buik, geeft een goede vorm aan heupen en billen. Bekijk onze uitgebreide collectie corrigerend ondergoed. Ligt er een beetje aan of je het over mannen- of vrouwen ondergoed hebt. Op je avatar staat een meneer, dus ik weet het niet.


Hunkemöller heeft een uitgebreid assortiment corrigerend ondergoed en shapewear. Shop nu corrigerende body's, slips pantys online. Niet alleen corrigerend ondergoe maar ook skinny jeans zijn geen goed nieuws als je snel last hebt van een gevoelige maag, maagzuur en reflux.


Maar goe dacht dus ook aan corrigerend ondergoe maar twijfelde, omdat ik niet weet wat het met je lijf doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts