woensdag 13 juli 2016

Nachthemd c&a

Nachthemd c&a

Met een mix van spandex en viscose, profiteer je van een groot draagcomfort en is het nachthemd gemakkelijk in onderhoud. Vergelijk CA nachthemden en profiteer van goedkope aanbiedingen bij de beste shops! Dames nachthemd korte mouw - bpc bonprix collection. Dames nachthemd van CA, uitgevoerd in een zachte katoenblend met all over print. Het model is voorzien van een ronde hals, korte mouwen met ruches en . Dames nachthemd van Disney uit de CA collectie, uitgevoerd in een katoenen blend.


Nachthemd c&a

Het model is voorzien van een strepen dessin, een Mickey Mouse print . Dames nachthemd van CA, uitgevoerd in een katoenen kwaliteit. Het model is voorzien van een ronde hals, korte mouwen en een print op de voorkant. Dames nachthemd uit de CA collectie, uitgevoerd in een katoenblend.


Het model is voorzien van een all over bloemenprint, een ronde halslijn met . Dames nachthemd van CA, uitgevoerd in een zachte katoenblend met gemêleerd dessin. Het model is voorzien van een ronde hals, halve knoopsluiting die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts