vrijdag 15 juli 2016

Mannen maandverband

Li Yuanhao blijkt niet alleen een creatieve geest te hebben, maar getuigt ook van een flinke portie zakelijk . Naja ik denk dat het voor vrouwen toch anders is dan bij mannen. Ik heb maandverband ook altijd verschrikkelijk irritant gevonden.

De lijn kraakt, ik geloof dat hij lacht, maar de . De opmerkelijkste krant van Nederland - Maandverband voor mannen. Slechts een handvol reacties daarop. Maandverbandproducent Libresse heeft afgelopen weekeinde meer dan 200.

Dat ook mannen en oudere vrouwen gratis maandverband hebben ontvangen “slaat inderdaad nergens op”, aldus een woordvoerder. Europrofit Lady Maxi Normal Sanitary Towels Maandverband. Kruidvat Natural Fresh Long Plus Ultra Maandverband. Moet ik goftedomme weer helemaal zelf naar.


Libresse heeft afgelopen weekeinde meer dan 200. Nederlanders een proefverpakking met vier gratis maandverbanden cadeau gedaan. Dat ook mannen en oudere vrouwen gratis maandverband ontvangen hebben slaat inderdaad nergens op, geeft een woordvoerder van . Kan je voor mij ook maandverband meenemen van de winkel?


Voor mannen is maandverband kiezen moeilijker dan ontbijtgranen kopen.

Geniale reclame voor mannen maandverband! Zo heb je je leven écht onder controle - Manify. Als man wordt van je verwacht dat je je leven . Wat krijg je als je tegen mannen begint over tampons en maandverband? Juist ja: verwarde blikken en lange stiltes.


De mannen laten reviews achter over hun ervaring met de maandverband in de hoop gekozen te worden en hun droomvrouw te zien. Libresse stuurt maandverband naar mannen. Zijn vrouw droeg vodden in plaats van maandverband omdat ze geen geld had.


Dat bracht Indiër Arunachalam Muruganantham op een idee. Een Chinese universiteitsstudent verdient lekker bij met het verkopen van maandverband aan mannen. Man gaat uit z'n dak met het maandverband van z'n vrouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts