maandag 11 juli 2016

Badjas dun

Een dunne badjas zonder kraag, zonder capuchon, dat is een badjas in kimonomodel. Een kimono kan wijde mouwen hebben, maar de meeste badjassen in . Op zoek naar een dunne badjas of hamam badjas?

Bij ZusenZomer vind je een badjas voor heren of dames, in 1 absorberend katoen. Schiesser heren badjas, lichtgrijs. Aquanova Badjas VIGGO Powder Blue-Taille Small.


Schiesser heren ochtendjas, blauw-wit gestreept (dun).

Ben je op zoek naar een nieuwe badjas? Of kies voor een dunne zomerbadjas of voor een kimono. Lekker dun en licht voor de zomer. Schiet jij ook graag iets aan na het douchen? Badjassen zijn er in verschillende varianten, stijlen en stoffen van de merken Vandyck, Essenza, Pip.


Een dunne soepel vallende badjas van 1 katoe. Deze badjas met rits is gemaakt van 1 dun katoen. Een ideale badjas voor mee op reis, als zomer badjas of als sauna badjas.


Zoek je een echte zomer badjas voor heren.

De echte zomer badjas van 1 katoen met een knipoog naar de klassieke look. Badjassen zijn is er in verschillende modellen, zoals een dunne zomerbadjas, of een badjas met een sluiting door middel van een rits, met knoop sluiting. Badjassen koop je bij wehkamp makkelijk online. Bekijk alle dessins en materialen.


SCHIESSER HEREN OCHTENDJAS - blauw-wit gestreepte, fijne, dunne, geweven katoenen ochtendjas met een zachte, dunne, blauwe badstof voering; zowel . Bij Hunkemöller shop je fijne badjassen en kimono's. Er is veel keuze uit verschillende stoffen en modellen. Kies een warme zachte badjas of ga voor een . Ontdek 1Badjassen van topmerken als Yves Delorme, HUGO BOSS Kenzo. Dames badjassen van verschillende merken, waaronder Rits Royal, Arte Pura, Room Seven, Kleinmann, Lasa, Vossen, Playwater, Elias, Flamant en meer. Dunne peignoirs van gladde stoffen vallen net zo goed onder de ochtendjassen.


En natuurlijk is er ook een middenweg: een dunne, zachte badjas van jersey. Hoge vochtopname, heerlijk dun, makkelijk mee te nemen naar de sauna of op vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts