vrijdag 29 juli 2016

Bh te klein

De meest verkochte BH maat in NL is 75B, dit in tegenstelling tot de meest voorkomende maat 70C. Vrouwen kopen massaal een te kleine cup . Helloo, ik vroeg laatst aan mijn moeder of ze vond of de bh die ik aan had te klein was, ze zei van wel (was 75AA).

De bh wijkt middenvoor van de romp af: Meestal zal de cup te klein zijn, er moet voldoende ruimte in de cup zijn om middenvoor tot aan de romp aan te sluiten. Nochtans is een goede beha belangrijk, niet alleen om er goed uit te zien, maar. Dacht je dat een beha uitkiezen voor vrouwen met maatje Kate Hudson een eitje was?


Afzakkende bandjes, te grote cups.

Wanneer je borsten uit de cups puilen en je als het ware vier borsten krijgt is de cupmaat van je BH te klein. Wanneer de cups echter rimpelen is de cupmaat te . Veel meiden kopen een te kleine beha, met als resultaat pijnlijke borsten. De beugel zou op je ribben onder je borsten moeten rusten en niet . Cup kan te klein zijn daarbij, trek de band eens goed strak en kijk of je dan de beruchte dubbele borsten hebt. Zie je dat de beugel van de beha niet mooi aansluit op het borstbeen en zitten er plooien op de cups?


Dat komt omdat je cupmaat te klein is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts