donderdag 7 juli 2016

Bh maat 85c

Voorbeeld: als uw onderborstmaat cm is en de busteomtrek 1cm is, dan zou 85C de ideale bh-maat voor u kunnen zijn. Uw nieuwe bh past perfect, als hij . Zit de beha op de qua omvang nog lekker dan hou je dezelfde omvangmaat (vb. 80).

Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn . Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten. De juiste maat bh vinden is makkelijk als je op deze dingen let.

Zeven op tien vrouwen zou de verkeerde behamaat dragen. Stel dat u een beha hebt in de maat 85C maar hij past minder goed. Wonderbra Strapless Beha (Maat 85C) Ultimate Strapless Lace. Wonderbra Strapless Beha (Maat 85C) Ultimate Strapless . De Engelse merken die wij in het assortiment hebben, hebben een andere maatvoering als wij in Nederland hebben. BH Maten omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.


BH maten van UK, USA, Australië, Frankrijk en Italië omrekenen naar EU. Ik heb mijn eigen bh-maat bepaald mbv het internet.

Je moet dus niet helemaal gaan doorrekenen, 85C = 90B = 95A = 100AA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts