woensdag 6 juli 2016

Badjas dames sauna

Een luxe sauna badjas voor frequent gebruik koop je online in onze online badjassen winkel. Ook een sauna badjas met naam bestelt je eenvoudig snel. De perfecte sauna-badjas is gemaakt van 1 katoen.

In onze webwinkel vindt u uiteraard veel badstof badjassen. Dames en heren sauna badjas van katoen. Sauna badjas met capuchon of kraag, maten: XXXL,XXL,XL,L,M,S,XS. Saunabadjas met bijpassend sauna .

Waar let u op als u op zoek bent naar een sauna badjas? In onze webwinkel zetten wij alle sauna badjassen voor u op een rij. Bekijk Sauna badjassen uit de ruime collectie badjassen met goedkope. Heren badjas multi vezel (Justin)-XXL.


Badjassen geschikt voor sauna gebruik. Val op met een badjas van de badjassenshop! Een badjas met capuchon, van wafelkatoen of lichtgewicht badjas om mee te nemen naar de sauna.


Meestal heeft een badjas een centuur sluiting die je kunt knopen of strikken, bij een dames badjas zit er soms aan de binnenzijde nog een extra striklintje, dan . Een sauna kilt alleen is niet voldoende, met de sauna badjas kunt u ook in het restaurant in stijl plaats nemen.

Saunakilt met knopen dames (Hafsa). Er is een speciale sauna kilt voor dames en heren. De katoenen kilt is geschikt voor iedereen die geen zin heeft om te slepen met een badjas, maar toch bedekt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts