dinsdag 5 juli 2016

Bh cup

Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Bereken hier eenvoudig en snel je bh maat. Voor het meten van je cupmaat, meet je het volle gedeelte van je borst op.

De grotere maten bh collectie is gebaseerd op de laatste modetrends. De bh's voor grotere maten bieden ondersteuning maar blijven trendy dus geen saaie . De juiste BH heeft de juiste pasvorm en de juiste maat. De bovenwijdte of cupmaat is de omvang van je lichaam op het volste deel van je borsten.

Grote cup bh's en badmode van de bekende merken. De grootste online specialist van Nederland. Rosa Faia Charlize beugel BH zwart 5667 . BH's zijn er in vele modellen en kleuren.


Naast het eigen merk Livera kun je bij ons ook terecht . Onze BH maten variëren van cup AA tot en met cup H. Speciaal voor de kleine bh maten cup AAA, cup AA en cup A. Exlusieve merken als Lula Lu, The Little Bra Company en Voda . Ik heb een bh waarvan de cup, de bovenran naar buiten is gekruld.

Die ziet er nogal lomp uit onder t-shirts, dus ik kan hem niet meer aan. Al tijden op zoek naar een grote maten strapless BH? Deze Strapless BHs zijn speciaal geselecteerd voor de grote cupmaat en bieden een echt goede . Fantasie bh spacer moulded full cup Rebecca Lace DD-H Ivory.


Sculptresse bh full cup Chi Chi DD-HH Cappuccino. De BH maten lopen van cup B, C, E, F, G, H, I, J, K, L, tm cup N Omvang maat 65-70-75-80-85-90-95-100-105-110-115-120-1tm1cm. Grote maten lingerie – sexy lingerie grote maten – grote maat Beenmode.


Groot assortiment online van verschillende merken bij Women Secret met Gratis Verzending. Een beha, bh of bustehouder is een kledingstuk dat vrouwen als ondergoed. De meeste beha's bestaan uit een band rond de borstkas, twee cups over de . Draag een comfortabele bh die je borsten niet groter of kleiner maakt, dus zonder voorgevulde cups.


Pak een soepel meetlint of gebruik een stukje touw om te . Op deze pagina vind je BH voor de grote cup maat en omvang. De meest verkochte BH maat in NL is 75B, dit in tegenstelling tot de meest voorkomende maat 70C. Vrouwen kopen massaal een te kleine cup .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts