woensdag 3 juni 2015

Ochtendjas fleece

Ideaal voor thuisgebruik een badjas gemaakt van 1 ultra zacht fleece. Verkrijgbaar in de meeste leuke kleuren en prints. Fleece badjassen zijn warm en zacht.

Badjas Boetiek heeft ruime keuze in badjassen van fleece stof. Borduur optie, snelle levering, laag geprijsd. Vaak kiezen mensen dan voor fleece, een synthetische stof die zo zacht is als wol, maar niet prikt. Een fleece-ochtendjas is minder geschikt voor vochtige .

Heerlijk warm en zacht is deze blauwe heren badjas fleece! Ontspannen genieten tijdens de koude winteravonden is een makkie in deze mooie herenbadjas. Een badjas is een soort jas gemaakt van badstof, katoen of fleece die oorspronkelijk werd gebruikt.


Tegenwoordig wordt de jas ook gebruikt als ochtendjas. De lounge- en ochtendjassen zijn verkrijgbaar in allerlei modellen, van kort en luchtig katoen voor in de zomer, tot warm en enkellang van super zacht fleece . Badjassen worden vaak gemaakt van materialen als katoen, fleece en badstof, vooral omdat deze stoffen garant staan voor ultieme zachtheid en optimaal . Een kuitlange ochtendjas van zacht fleece met zakken voor en een strikband in de taille.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts