dinsdag 2 juni 2015

Grote maten strapless bh

Al tijden op zoek naar een grote maten strapless BH? Strapless behas voor grote cupmaten. Altijd al dat mooie jurkje willen dragen zonder dat je je bh bandjes ziet?

Bestel een strapless bh van Hunkemöller. Heb je een grotere maat dan F, bekijk dan hier ons aanbod grote maten (E+) Bh's die lopen tot cupmaat H. Wonderbra padded strapless bh Ultimate E-I Black. Een Strapless bh zonder bandjes zorgt ervoor dat je er fantastisch uitziet, zonder dat je inlevert op draagcomfort.

Een strapless bh in grote cupmaten zakt niet af. Een wat grotere cupmaat maar nooit een mooie bh kunnen vinden? In onze uitgebreide collectie bh's met grote cupmaten vind je de meest fashionable items . In cognac (huid), zwart, ivoor (natuur) en in summerglow. Wonderbra levert deze gladde voorgevormde multiway strapless bh speciaal voor de dame met een maatje meer.


Het model is nog leverbaar in de huidkleur . Voor grote(re) borsten is een strapless jurk sowiso niet aan te raden vind ik. Een geweldige strapless BH voor grotere maat? Gezocht: BH met doorzichtige bandjes (grote maat)juni 2012Strapless bh's.

Bh tips grote borstenmei 2010bruidslingerie grote maat, strapless? Strapless BH grote cupmaat - Online bij Farfallinafarfallina. Wij leveren de schouderbandjes er altijd los bij – je kunt de beha dus ook . Maar nu komt dus het probleem, er zijn geen strapless bh's in mijn maat.


Wie heeft er nog meer grote borsten en hoe lossen jullie dat op?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts