dinsdag 2 juni 2015

Ineke ten kaate

Als dochter van een ondernemer ontdekte haar vader dat Ineke al op zeer. Galeries hebben de kunstwerken van Ineke ten Kaate in hun collectie opgenomen.

Ik leg de gewone dingen in het leven vast. Ineke past alle denkbare technieken in haar kunstwerken toe. Vind olieverf -ineke -ten -kaate op Marktplaats.

Ineke (Catharina) ten Kaate (Hoorn 1945) Al op jarige leeftijd kreeg zij haar eerste tekenlessen van de bekende West Friese kunstschilder Folkers. Catharina (Ineke) ten Kaate-Beemsterboer (Hoorn 1945) begon al op jonge leeftijd met tekenen en bleek heel talentvol te zijn. De schilderijen van Ineke ten Kaate zijn vol van schitterende kleuren en hebben een positieve, vrolijke uitstraling.


Ten Kaate brengt de verf alla prima op het . Het doek van Ineke ten Kaate moet een Forêt Inspirée Rouge voorstellen. Persoonlijk denk ik eerder aan de Kristallen Aarde van schrijver J.

ArtXpoze verzorgt met een expositie van Ineke te Kaate de laatste tentoonstelling in de bibliotheek aan het Ravelijn. Formaat: 120×1cm – horizontaal. Doek: Lijstwerk is dubbeldik en omgedoekt. In de bibliotheek heeft ArtXpoze een expositie van de bekende kunstenares Ineke ten Kaate verzorgd.


Voor ArtXpoze is het tevens de laatste . Kunstwerk les veaux rouge - Kunstenares Ineke ten Kaate - 125x125. Ineke ten Kaate werd in 19in Hoorn geboren. Vanaf haar vroegste jeugd was al duidelijk dat ze schilder en teken talent had.


Kunstwerk Le coq rouge - Kunstenares Ineke ten Kaate - groot Techniek: acryl op doek. Kunstwerk Rose Rose - Kunstenares Ineke ten Kaate - groot Techniek: acryl op doek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts