maandag 15 juni 2015

Clevers plasmolen

IJssalon Clevers Plasmolen ligt in de kop van Noord-Limburg in een . IJssalon Clevers is weer dagelijks geopen de afgelopen winter is voor ons zeer succesvol geweest een 9de plaats op het WK ijs maken. Een bruidstaart van Clevers voor de mooiste dag van je .

Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en . IJssalon Theo Clevers te Grubbenvorst gaat uitbreiden met een vierde vaste vestiging. Na Grubbenvorst, Arcen en Overloon opent de . Bij restaurant Clevers IJssalon in Plasmolen eten?

Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer. Bij IJssalon Clevers in Grubbenvorst, Arcen, Plasmolen en Overloon kun je kiezen uit meer dan verschillende ijssmaken. De openingstijden van alle vestigingen van Ijssalon Clevers Plasmolen in Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Clevers Ijssalons, Plasmolen: Bekijk onpartijdige beoordelingen van Clevers Ijssalons, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr.


IJssalon Clevers serveert heerlijk ijs, van de hand van meervoudig Nederlands kampioen Meester ijsbereider Clevers. Het lekkerste ambachtelijke ijs van Nederland vind u bij IJssalon Clevers. Geniet in Plasmolen op het terras van het heerlijke uitzicht op de maas.


IJssalon Clevers in Overloon serveert heerlijk ijs die met ambacht en passie is.

Grubbenvorst, Arcen, Plasmolen en Overloon. Dichtbij de haven in Plasmolen ligt deze gezellige ijssalon! Geniet hier van ambachtelijk bereid ijs!


IJssalon Clevers de beste smaak , het lekkerste ijs. Grubbenvorst Arcen Overloon en Plasmolen . Clevers IJssalon Plasmolen ligt in het noordelijkste puntje van Limburg, in het dorpje Plasmolen. Een omgeving waar je geniet van de Maas, natuurgebied de . Mulderhofweg 65AG Plasmolen Plan route. Plasmolen, Muldershofweg 6586AG - Telefoonnummer, informatie en kaart van IJssalon Clevers Plasmolen B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts