maandag 8 juni 2015

Avero marie jo

De AVERO Toffee lingerie collectie geeft je een stralend gevoel. Perfect passende dameslingerie in trendy designs? Kies uit de mooiste BH's en slips.

De AVERO ice blue lingerie collectie geeft je een stralend gevoel. Marie Jo online kopen serie AVERO ice blue, Toffee, orchidee, deep re paradise blue, crystal black, florida, bleu bijou, sol, rainbow, zwart, zwart, cognac, caffé .

Avero is het hele jaar door online verkrijgbaar in de basiskleuren. Val terug op een van de classics van Marie Jo lingerie. Avero verovert dit seizoen én jouw hart . Daarnaast werkt Marie Jo met enkele zeer sterke stayers, zoals Avero. Deze pasvorm is en blijft een van de toppers van het Belgische merk.


De bekendste doorlopende collectie van Marie Jo bh's is wel de Avero bh. Sierlijk en elegant door de schouderbandjes met . De Marie Jo-vrouw gaat door het leven met een spontane en natuurlijke klasse. De Marie Jo-vrouw zit goed in haar vel, en dat zie je.

Ontdek de nieuwe Marie Jo bh's collectie. De Marie Jo collectie van lingerie is één van de bekendste binnen de bodyfashion industrie. Marie Jo brengt een collectie bestaande uit pittige designerlooks en intens diepe kleuren. De lingerie van Marie Jo is luxe, vrouwelijk en verleidelijk. Ga je voor een klassieke Marie Jo bh uit de succesvolle collectie Avero of kies je toch liever een romantische Marie Jo beha uit de serie Jane.


Avero pakt uit met een originele combinatie van zachte ruitjesstof en speelse geborduurde madeliefjes. Eén ding is zeker Avero blijft verrassen, zelfs na jaar! Nieuw beugelbh marie jo avero bh met beugel de cups van de bh zijn naadloos de cups zijn niet voorgevormd de bandjes van de bh kunt. Avero beugel Strapless BH in de kleur zwart van het merk MarieJo. Avero beugel Voorgevormde BH in de kleur zwart van het merk MarieJo.


Schouderbandjes afgezet met margrietjes. Comfortabele pasvorm enverkrijgbaar in de kleuren :ivoor, cafe latte, zwart. Bij THE LINGERIE STORE In Roosendaal en Breda vind je de mooiste en meest uitgebreide collecties bodywear. Hier is een selectie gemaakt uit alle mooie en . Deze voorgevormde mousse beha van Marie Jo van de lijn Avero lift en centreert de boezem.


Het resultaat is een natuurlijke, ronde borstvorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts