vrijdag 5 juni 2015

Feetje baby pyjama

Het bekende pyamaatje van Feetje in wafel bestaat uit twee delen; een broekje en een truitje. Het is te bestellen in vier verschillende .

Boetiek Baloe kinderkleding heeft een grote collectie baby kleding van de nieuwe zomer. Feetje pyjama wafel kleur azur roze navy en grijs maat tm 86. Met deze Feetje pyjama heeft je kindje het niet snel koud meer, zo ligt het lekker warm in een ledikant of wiegje.

De 2-delige pyjama is gemaakt van zachte . Baby Korte mouw - FEETJE BabyT-shirt Korte MouwT-shirt 500300234268. Feetje Basic Stripes Babypakje Blue Melange. Met deze Feetje wafel pyjama heeft je kindje het niet snel koud meer, zo ligt het lekker warm in een ledikant of wiegje.


De 2-delige pyjama is gemaakt van . Het bekendste pyjamaatje van Feetje. Een comfortabele pyjama welke nog steeds erg geliefd is. Dit leuke pyjamaatje is van het merk Feetje. Een fijne comfortabele pyjama die zacht aanvoelt op de huid.


Laat je kindje heerlijk wegdromen . Ook de Kinderpyjama uit de Wafel collectie van Feetje in de kleur Navy Blue is te vinden bij Van Belle Baby Kids in Vlissingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts